Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Over Thuiswerkbaan.com

Thuiswerkbaan.com is een vacature site voor betrouwbare hybride en volledige thuiswerk banen, gemaakt door Remco Strijdonk. Wij werken samen met een groot aantal bedrijven die thuiswerkmogelijkheden bieden, zodat je kan kiezen uit een breed scala aan vacatures.

Bij thuiswerkbaan vind je vacatures voor alle soorten functies, van administratief werk tot software engineering. Je kan vacatures filteren op parttime, fulltime, zzp, of stage plekken.
Daarnaast kan je ook filteren op regio, wat me name hulpzaam is voor de hybride werkplekken waarbij je een aantal dagen van huis werkt.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures hebben we een ‘job alert’ systeem opgezet. Meld je eenvoudig aan voor de categorieën waar je interessen in hebt:

Your subscription could not be saved. Please try again.
Je bent met success aangemeld!
0 categorieën geselecteerd

Wij gebruiken Brevo voor de alerts. Bekijk hier Brevo’s voorwaarden

Waarom thuis werken?

Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen overwegen om thuis te werken. Hier zijn een paar van de voordelen:

  • Besparingen op reiskosten: Thuiswerken kan je veel geld besparen op reiskosten, zoals benzine, parkeergeld en openbaar vervoer.
  • Meer flexibiliteit: Thuiswerken geeft je meer flexibiliteit om je werktijden en werkplek aan te passen aan je persoonlijke behoeften. Je kunt bijvoorbeeld eerder of later op de dag beginnen of eindigen, of je kunt werken vanuit een andere locatie, zoals een koffiehuis of de bibliotheek.
  • Betere work-life balance: Thuiswerken kan je helpen een betere work-life balance te creëren door het elimineren van de reistijd en de drukte van het kantoor. Je kunt meer tijd doorbrengen met je gezin en vrienden, of je kunt je tijd besteden aan andere hobby’s of interesses.
  • Productiviteit: Sommige mensen vinden dat ze thuis productiever zijn dan op kantoor. Dit komt omdat ze niet worden afgeleid door kantoorgeluiden en -activiteit, en ze kunnen zich concentreren op hun werk in een rustige omgeving.
  • Welzijn: Thuiswerken kan je welzijn verbeteren door de stress van het reizen en het kantoor te verminderen. Je kunt je meer ontspannen en productiever voelen als je thuiswerkt.

Bij Thuiswerkbaan.com vinden we het vooral belangrijk dat jij een keuze hebt in je werkplek. Werk je liever op kantoor, of een aantal dagen thuis, dan is dat natuurlijk ook prima!